Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... Heti szakasz - ajánló ... Hang ... Idan Raichel Magyarországon

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Idan Raichel Magyarországon Nyomtatás E-mail
2011. június 08. szerda, 09:09
AddThis Social Bookmark Button

Na ezt rakjátok össze! Zsidó Nyári Fesztivál,  szeptember 4., Dohány zsini, Idan Raichel. Igen, jól olvassátok. Izrael méltán első számú zenésze végre Magyarországra jön! Attól tartok, még a nagy ünnepeken sem voltak soha annyian a Dohányban, mint amennyien ide jönnek majd..

A világzene és a jazz rajongóinak már bizonyára nem szükséges bemutatni a  izraeli sztárcsapatot, amelynek névadó vezetője Idan Raichel,  egyike a legkiforrottabb és legizgalmasabb fiatal előadóknak, aki zeneszerzőként és zongoristaként egyaránt kiemelkedő.Magyarországon, a Zsidó Nyári Fesztivál keretében  szeptember 4-én , a Dohány utcai zsinagógában először hallhatja őket a közönség és akusztikus koncertjük bizonyára a legkényesebb zenei ízlésűek számára is felejthetetlen élményt jelent majd.

Idan Raichel az izraeli könnyűzene történetének egyik legsikeresebb művésze, aki egy olyan világból hirdeti a szeretet és a tolerancia üzenetét, ahol igen gyakoriak a konfliktusok.  Zenei stílusában Afrika, Latin-Amerika, a Karib térség és Közelkelet zenei hagyományai különleges, harmonikus egységben olvadnak össze.Nemzetközi elismertségét jelzi, hogy többek között olyan rangos helyekre kapnak meghívásokat, mint a New York-i Central Park Nyári Színpada, a Los Angelesi Kodak Theater vagy a Sydney-i Operaház, de Dél-Afrikában éppen olyan jól ismerik őt, mint Dél-Amerikában sőt már Új-Delhiben és Singaporeban is bemutatkozhatott együttesével.