Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... Heti szakasz - ajánló ... Hang ... Gyere velünk a Szigetre féláron!

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Gyere velünk a Szigetre féláron! Nyomtatás E-mail
2009. május 01. péntek, 07:00
AddThis Social Bookmark Button

Gyere velünk a Szigetre féláron! Május 3-tól regisztrálhatsz Te is a JMPoint csapatába és így a hetijegyeket akár féláron is megkaphatod! Így megközelítőleg két napijegy áráért lehet hetijegyed! Jelentkezési határidő: május 20! Ha csatlakoznál, akkor mindenképpen írj egy e-mailt az adataiddal (név + e-mail + mobilszám) az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. -ra Sziget címmel. Részletekről itt olvashatsz.

Ottalvós hetijegy: 45.000 Ft helyett 22.500 Ft,
Hazamenős hetijegy: 37.500 Ft helyett 18.750 Ft  

Jelentkezési határidő május 20-a!

A Diákprogramban az vehet részt, aki:

a)     a 2009. augusztus 12-17. között megrendezésre kerülő SZIGET Fesztiválra heti ottalvós vagy hazamenős bérletet kíván váltani

b)     17. életévét betöltötte

c)      érvényes, Magyarországon kibocsátott diákigazolvánnyal rendelkezik

d)     az online jelentkezés során a valóságnak megfelelő, hiánytalan adatokat ad meg

Az online jegy vásárlásának feltételei és menete:

A programban való résztvételhez a www.sziget.meex.hu weboldalon az online jegy megvásárlásához online regisztráció szükséges.

Az online jegy vásárlásához a következő adatok megadása szükséges:
- név
- diákigazolványszám
- születési dátum
- lakcím
- telefonszám
- e-mail cím
- közép- vagy felsőoktatási intézmény neve

Csapathoz csatlakozás:
Csapatnév: JMPoint   Csapatkód: KJZPRP
A csapatkód és a csapatnév ismeretében lehetőség van már meglévő csapathoz történő csatlakozásra a DIÁKPROGRAM feltételeinek megfelelő személyek számára. Egy személy csak egy csapathoz csatlakozhat.

Csapathoz való csatlakozás esetén a csatlakozók elfogadják, hogy a csapat vezetője a csapat lezárásával a kedvezmény mértékét befolyásolhatja. Ugyanígy befolyásolhatja a kedvezmény mértékét a csapat automatikus lezárása.

Fizetési feltételek

A kifizetés módja és ideje előzetes egyeztetés alapján történik!

Jegyek átruházása:

A kedvezményes jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Más személyre történő átruházásra csak a csapat lezárását megelőzően van lehetőség.  A csapat lezárását követő 5 munkanapon belül a módosításért 3000 Ft adminisztrációs költséget számít fel a MEEX , melyet a fent meghatározott fizetési módok valamelyikén köteles megtéríteni a módosítást kezdeményező csapattag a csapat vezetőjén keresztül.

A csapat lezárását követő 6. munkanaptól a megvásárolt jegy nem ruházható át másra.

Voucherek átvétele:

Az általam a Diákprogramon keresztül megvásárolt jegyek átvételére voucher ellenében vagyok jogosult. A vouchert a MEEX a csapat által igényelt fesztiválbérletek ellenértékének maradéktalan megfizetését követően, e-mail útján küldi meg. Tudomásul veszem, hogy a voucher kinyomtatása az én feladatomat képezi.

A jegyek átvétele:

A kinyomtatott voucher és a diákigazolvány együttes felmutatásával a jegyet kizárólag a Sziget Fesztivál K-híd bejáratánál tudom átvenni legkorábban 2009. augusztus 8-án.

Bármelyik hiányában, az előbbi dokumentumok felmutatásáig a szervezők a jegy átadását megtagadhatják.

A jegy átvételekor a Sziget Fesztivál szervezői azonnal felhelyezik a karszalagot, ezzel kivédve a jeggyel történő visszaélést.

Az átvett jegyek rendeltetésszerű felhasználásáért a voucheren feltüntetett személy felel. Visszaélés estén a jegyek teljes árának háromszorosát számoljuk fel kártérítésként! (Sziget Fesztivál: Ottalvós hetijegy: 45.000.- Ft, Hazamenős hetijegy: 37.500.- Ft).

A megvásárolt jegyet elvesztése esetén nem áll módunkban kicserélni!

A csapattagok részére a megvásárolt fesztiválbérletről a Sziget Kft. számlát állít ki. A kiállított számlát - postai úton - a Sziget Kft. csak abban az esetben küldi meg a részemre, amennyiben erre való igényemet jelzem.

A jegy megvásárlásához és átvételéhez fent rögzített feltételeket a jegy megvásárlásakor, illetőleg a jegy átvételekor a szervezők és a jegyértékesítők diákigazolvány felmutatásával ellenőrizhetik, melyet felszólításukra köteles vagyok átadni nekik. Amennyiben ezt nem teszem meg, a szervezők, jegyértékesítők az általam megvásárolt jegyet az előbbi igazolványok bemutatásáig visszatarthatják