Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... Heti szakasz - ajánló ... Kép ... Zsidó tudományok határok nélkül - JMPoint Akadémia internetes oktatási program

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Zsidó tudományok határok nélkül - JMPoint Akadémia internetes oktatási program Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 07. kedd, 10:54
AddThis Social Bookmark Button

A zsidó tanulásnak évszázadok óta hagyományos formája, hogy a mester leült a tanítvánnyal és hosszan vitáztak. A 21. század új kihívásai azonban új utakra ösztökélnek mindenkit. A JMPoint Akadémia a legmagasabb színvonalon nyújt lehetőséget mindenki számára, aki szeretne komolyan foglalkozni a zsidó hagyományokkal, vallással, történelemmel és kultúrával.

A tárgyak attól válnak különlegessé, hogy a megszokott témákon túl olyan egzotikumokkal is megismertetnek, mint a zsidó zene, a ladino és jiddis nyelv, az izraeli régészet vagy a zsidó identitások. De a zsidó történelmet is olyan formában láthatjuk viszont, ahogyan azt iskolai történelemkönyvekből nem.

Amitől igazán kényelmessé válik a három éves tanulmány, hogy az Internet miatt gyakorlatilag bárhonnan végezhető és nyitott, így amíg képesnek érezzük magunkat, hogy új ismeretekkel gyarapodjunk, egészen nyugodtan lehet jelentkezni!

A képzés a felsőoktatási rendszert követi, így szeptembertől júniusig tart. Szeptember 30-ig lehet jelentkezni a képzésre a akademia.jmpoint.hu címen. Úgyhogy hajrá, a JMPoint Akadémia kapui még egy kicsit nyitva állnak!

Hely: akademia.jmpoint.hu

American Joint Distribution Committee Office for Hungary
Dutch Jewish Humanitarian Fund
L. A. Pincus Fund for Jewish Education in the Diaspora, Israel
MAZSIHISZ
MAZSÖK