Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... InterJews ... DJews

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

DJews
AddThis Social Bookmark Button
Kőkemény 4/4 zakatolás, pezsdítő ütemek, játékos dallamok. Modern elektronikus tánczene mindenkinek.

Borgore a Szigeten Nyomtatás E-mail
2012. július 10. kedd, 00:00
AddThis Social Bookmark Button

Ki ő?
Nagy reményű DJ és producer Izraelből, akit, bár alig múlt huszonnégy éves, mindenki jól ismer a nemzetközi dubstep hálózatban. Egyedi stílusa, amit alkotója csak gorestepnek nevez, masszív dobalapokra, illetve a heavy metalra jellemző kemény és torzítós hangzásra épül.Több anyaga jelent meg a Mad Decent, a Sumerian Records és saját kiadója, a Buygore védjegye alatt. 

Bővebben...
 
Music From Heaven Nyomtatás E-mail
2010. július 19. hétfő, 10:38
AddThis Social Bookmark Button

Ritmo aka Dubi Dagan a híres progressive kiadó (Iono music) üdvöskéje a Wonderland Festival 2010 fellépése előtt hazánkat is meglátogatja Israelből egy élő előadás keretéig!

Bővebben...
 
Electro Morocco Nyomtatás E-mail
2008. november 17. hétfő, 09:38
AddThis Social Bookmark Button

New York, a nagy olvasztótégely egyik különlegessége az Electro Morocco nevű formáció, melynek zsidó és arab tagjai az elektronikát ötvözik a közel keleti hangzással és ritmusokkal. A brooklyni bandát élőben is meghallgathatja az, aki november 18-án éppen Brooklynban tartózkodik, és elmegy a Shamspeed Le Poisson Rougeban tartandó születésnapi bulijára.

Bővebben...
 
Svéd-izraeli táncterápia: Ticon & U-Recken Magyarországon Nyomtatás E-mail
2008. szeptember 19. péntek, 08:45
AddThis Social Bookmark Button

Idén a nyár utolsó buliját a TrancePort szervezi a már megszokott helyen Dabason. A Kardos tanya ideális helyszínnek bizonyult már több rendezvény számára is. Itt tartották többek között a No Mans Land fesztivált is 2005-ben és legutóbb itt volt a nagysikerű Astrix & Friends is, ahol 2500 ember tudott kultúrált keretek között szórakozni. Ismét már mondhatni hagyományosan a közönségre volt bízva, hogy kit szeretne látni-hallani a szervezők által "delegált" progresszív Ticon (SWE) mellé és végül a több mint 300 szavazó a dallamos full-ont képviselő U-Recken (ISR) mellett tette le a voksát.

Bővebben...
 
PsyCraft Magyarországon Nyomtatás E-mail
2008. június 30. hétfő, 14:52
AddThis Social Bookmark Button


A PsyCraft, Alon Algrasi és Nir Sidon alkotta Dél Izraeli duó, már gazdag billentyűs és gitáros háttérrel büszkélkedhetett, mikor 1995-ben elkezdtek trance zenéket készíteni az akkor még friss HOMmegánál.

Bővebben...
 
Őrült pink cicababák Nyomtatás E-mail
2009. október 21. szerda, 11:53
AddThis Social Bookmark Button

Az zenekar legtöbb női előadója egyedülálló. Bizarr információ, de a Terry Poinson világ maga is az. A csapat többször is átalakult, de valahogy mindig sikerült megtartaniuk azt az őrületet, ami miatt annyira szeretik az electro kedvelői.

Bővebben...
 
Karányi Dani lemezbemutató Nyomtatás E-mail
2008. október 31. péntek, 06:54
AddThis Social Bookmark Button

Karányi Dani zenei karrierje, 2001-ben indult, amikor az akkor még 18 éves budapesti diák elkészítette a debütáló albumát, az Oktogon-t. A zeneileg széles spektrumon mozgó lemez kedvező fogadtatásra talált, mind külföldön, mind pedig itthon: másfél év leforgása alatt 32 különböző válogatás lemezen jelent meg a lemezről felvétel Európa szerte.

Bővebben...
 
A goa trance ma Nyomtatás E-mail
2008. július 14. hétfő, 11:37
AddThis Social Bookmark Button

Itthon goa, vagy a psy előtag legkülönbözőbb változataiként, Izraelben "transz", Indiában, Görögországban, Francia- és Németországban, Portugáliában, Brazíliában, Oroszországban és a világ minden táján hasonlóképp emlegetik, de mindegyiken ugyanazt értjük. Goa trance. A trance kultúra helyzetének áttekintéseként csaknem 4 éve, az angol DJ MAG magazinban közölt remek cikk jól áttekinthető képet nyújt a psychedelikus zene gyökereiről, és hogy a kezdeti hippi mozgalomból milyen óriási üzletté nőtte ki magát, mialatt generációk fiataljai és öregei életének aktív részévé vált. A fordítást ezúton is köszönjük Iszapszemnek.

Bővebben...
 
Isratrance a Szigeten Nyomtatás E-mail
2008. május 30. péntek, 20:35
AddThis Social Bookmark Button

Igen kellemes időt töltöttünk Sziget Fesztivál 2007 Civil szekciójában. A fesztivál kimondottan jó hangulatban telt. Csináltunk képkiállítást, hoztunk hatalmas Izrael térképet, ezekhez tölthettek tesztet a bátrak, mindenféle nyereményekért. Az már biztos, hogy 2008-ban egész héten kint leszünk! Várunk szeretettel mindenkit a Civil Szigetre, a Civil színpad mellé!

Bővebben...