Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... JNews ... Napi hírek ... Zuckerberg kilép a Facebook-tól

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Zuckerberg kilép a Facebook-tól Nyomtatás E-mail
2011. augusztus 17. szerda, 05:58
AddThis Social Bookmark Button

Távozik a Facebook csapatából Zuckerberg. Nem, nem az eredeti alapító Mark Zuckerberg, hanem nővére, Randi, aki eddig a közösségi oldal marketinges csapatának vezetését látta el.

A jelenleg 29 éves hölgyemény állítólag egy új közösségi tanácsadó céget kíván alapítani, amelyben állítólag más cégeknek oszt majd tanácsokat arra vonatkozóan, hogy hogyan tudnák az internetes közösségeket saját javukra és hasznukra felhasználni.

A bejelentés alig pár nappal Randi azon netszerte nagy visszhangot kiváltó nyilatkozata után jött, amelyben a nyilvánvalóan rokoni szálnak köszönhetően pozícióba jutott hölgy közölte, hogy az anonimitásnak - és ezen keresztül gyakorlatilag a magánszférának is -teljesen el kell tűnnie az internetről. Az ugyanakkor valószínűtlen, hogy Randinak ezen kiszólása miatt kellene távoznia - hiszen a most megjelent interjú vele vélhetően már legalább egy-két héttel korábban elkészülhetett, amikor már biztos volt távozása a cég vezetéséből.Randi egyébként összesen hat évet húzott le a hét éve megalakult Facebook-nál, diplomáját pedig pszichológiából szerezte a neves Harvard egyetemen. Új vállakozása, az RtoZ nevét a hölgy monogramjáról kapta.