Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... JNews ... Napi hírek ... Amy, az eszméletlen

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Amy, az eszméletlen Nyomtatás E-mail
2008. június 18. szerda, 14:31
AddThis Social Bookmark Button

Hiányzó bugyi, hiányzó önkontroll, koksz, kórház és elképesztő gázsi. Pillanatképek Amy Winehouse egy átlagos hetéből.

Nem is olyan rég még arra kaphattuk fel a fejünket, hogy Roman "Chelsea" Abramovich egy privát koncertre bérelte ki a múlt év botránydíváját. Abramovich barátnőjének, Daria Zhukova új galériájának megnyitójára ugyanis mintegy 300 millió forintos tiszteletdíj ellenében rendelt egy órás V.I.P. Amy Winehouse koncertet. Ami majdnem elmaradt... Persze, hiszen az énekesnő úgy kiütötte magát, hogy már az érkezése is komoly problémákba ütközött. És nem a bugyi, hanem az eszmélet hiánya volt a legnagyobb gond. Úgy látszik, minél nagyobb a botrány, annál nagyobb a gázsi is, és most aztán lehet fülelni. Történt, hogy az egyik amerikai férfimagazin felmérése eredményeként, Amy "csak" a második helyet tudta megszerezni a világ legrondább celebjei címek közül.
Pedig az élen végzett TOP 5 dívái között olyan nevek is szerepelnek, mint Sandra Oh, Madonna, Britney Spears vagy az élen végzett Sarah Jessica Parker. Valószínű ez a hír azonban se javítani, se rontani nem fog a művésznő állapotán. Az orvosok úgy döntöttek, miután két napja autogram osztás közben elájult, majd kórházba és 24 órás megfigyelés alá került énekest mégsem engedik ki. Ez alatt a management szakemberei élő falként tartanak távol mindenkit, aki "rossz hatással" lehetne a hölgyre. Például Alex Foddent, a volt stylistet, akit már egyszer lekapcsoltak Amyvel kábítószer birtoklás miatt, vagy az egykori asszisztens-szeretőt, Alex Hainest.
Jelen pillanatban a pop szakma döbbent figyelemmel kíséri az eseményeket, ugyanis az orvosok komoly esélyt látnak arra, hogy az egyedi hangú énekesnő következő ájulásával könnyen Janis Joplin sorsára juthat.

Még több Amy videó és zene:
http://www.amywinehouse.co.uk/player.html