Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... JNews ... Napi hírek ... Veszélyes cicikkel promózni

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Veszélyes cicikkel promózni Nyomtatás E-mail
2008. július 10. csütörtök, 07:25
AddThis Social Bookmark Button

Levélben kért bocsánatot az Unilever (az ő termékeik például az Axe és Dove) az izraeli ultraortodoxok közösségétől, amiért az Axe promóciós buliján Niki Belucci mellett más, "lengén öltözött" hölgyek is szórakoztatták a fiatalokat.

A Clara Barba átlagosan 2500 ember fér be, de ezen az estén a híradások szerint még a bejárat előtt ugyanennyien várakoztak. Ellentétben az indonéziai fellépések teljes passzivitásával, Tel Avivban elég kemény buli volt, mint azt a forrás nélküli, de annál látványosabb videó mutatja.


A buli alatt semmi, utána viszont annál nagyobb pánikot keltett az izraeli harediek azonnali Unilever termékek elleni bojkottja, ugyanis ők Erecben a cég legnagyobb vásárlói bázisa. Gabriel Papenheim rabbinak az Unilever a következő nyilatkozatot küldte:
"Az Axe nemzetközi márka, amely a nemzetközi ügynökség által meghatározott reklámstratégia szerint működik. E márka egy magánjellegű rendezvényt tartott. Az Unilever tiszteletben tartja minden fogyasztóját, köztük a haredi közösséget is, amely évtizedek óta lojális vásárlója. Bocsánatot kérünk mindenkitől, akinek érzékenységét sértette az esemény, és a jövőben igyekszünk gondosabbak lenni"

A vallási vezető erre annyit reagált, hogy a cégnek a nemzetközi sajtóban is bocsánatot kell kérnie ezért a szexista történetért, és meg kell ígérnie, hogy soha többé nem rendez hasonló eseményt. Még hozzátette, hogy ez a rendezvény nem csak a vallásos, de a szekuláris zsidókat is bántotta.

First Sex Festival in Israel
A képen: First Sex Festival in Israel

 

Kapcsolódó cikkek