Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... JNews ... Napi hírek ... Támadás! - Bible Online

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Támadás! - Bible Online Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 13. hétfő, 10:24
AddThis Social Bookmark Button

Kismillió böngészőben játszható játékot ismerünk, a leghalálosabban idegesítő FarmVille-tól a Mafia játékokig. Csakhogy itt egy érdekesség, ami nem szerepjáték, inkább egy Age of Empires stílusú stratégia.

A Bible Online-t a FiAA nevű német cég fejleszti és az Ószövetségre épül. A játékban Ábrahámot és leszármazottait kell irányítani, négyféle nyersanyagot gyűjteni, várost építeni, sereget gyártani, küldetést teljesíteni, lezúzni az ellent – a szokásos rts teendők. Korokat is lehet majd lépni és Ábrahámról Izsákra, majd Jákobra váltani, amíg el nem érkezik szorgos népünk az ígéret földjére.

A játékhoz keresnek bétatesztelőket (egészen pontosan holnap nyit a teszt), szóval aki szeretne már most parittyásokkal filiszteusokat verni, hajrá. A többieknek szeptember közepéig várniuk kell a teljes verzióra. Nekem a screenshotok alapján úgy tűnik, hogy a játék inkább csak díszletként használja az Ótestamentumot – ami persze nem baj, mert ha belegondolunk, a vallásos körítés nélkül a Biblia egész jó kis sztori durva fantasy varázslatokkal (sóbálvánnyá változtatás, özönvíz, város felperzselése és hasonlók).Stöki