Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... JNews ... Napi hírek ... Ingyen album - araboknak

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Ingyen album - araboknak Nyomtatás E-mail
2011. február 21. hétfő, 21:56
AddThis Social Bookmark Button

Az arab világ forrong, és az utóbbi idők felkorbácsolt indulataira reagálva az izraeli Orphaned Land zenekar a következő közleményt hozta nyilvánosságra.

"Évekig arra oktattak, hogy utáljam az arabokat és azt tanultam, hogy mennyire gyűlölnek engem és a nemzetemet, biztos voltam benne, hogy az izraeliek és az arabok, a zsidók és a muszlimok soha nem fognak békében élni. De aztán valami történt, egy aprócska mozgalom - a zene, ami többre tanított meg, mint bármilyen tanár, guru, rabbi sejk, az én zeném - az Orphaned Land. Tudom, hogy egy Barcelona drukker sosem fog a Real Madridra koccintani, szóval hogy követhetnék az én zsidó bandámat az arab emberek? Egyszerű - a zene ereje közel hozza az embereket egymáshoz, falakat tör és még a legrosszabb ellenségek is megtalálják a közös dalt, amit szeretnek és itt van a lényeg - ez egy olyan pillanat, amiben találhatunk valami közöset és megnyílnak az ajtók, hogy megérthessük, mind egyek vagyunk.

Titeket, arab rajongóink, a világ legbátrabb metalosainak tekintünk, mivel az "underground" szó értelmezését egy új szintre emeltétek.

Tudjuk, milyen kemény dolog metalosnak lenni a Közel-Keleten, és azt akarjuk, hogy tudjátok, hogy mi, mint a közel-keleti metal úttörői, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy hangotok legyünk, anélkül, hogy belefolynánk a politikába, mely hosszú ideje elválaszt bennünket. Én már tudom, hogy a zene összehozza az embereket, mivel látom, hogy mennyi arab rajongónk van, attól a ténytől függetlenül, hogy zsidók vagyunk.

Tudom, hogy minden háború és szarkavarás, amit a fejünkbe nyomnak, ostoba hazugság, tudom, mert sikerült kitörnöm belőle, pedig nem politikusok vagyunk, csak egy egyszerű heavy-metal banda.
Ki vagyunk tiltva az országaitokból, nem beszélve arról, hogy fellépni sem tudunk, de ez nem állíthatja meg a zene erejét és a köztünk levő barátságot - egy varázslatként tekintek rátok, ti inspiráltok bennünket, hogy annál inkább folytassuk a zenélést.
Nem régiben úgy döntöttünk, hogy a legújabb nagylemezünket legálisan elérhetővé tesszük az országaitokban - INGYEN. Reméljük, tetszeni fog és elmondjátok a barátaitoknak is.

Országaink zászlajaiban bár mások a jelképek és a színek, de szívünk mélyén ugyanaz a jel ragyog - a remény, barátság, testvériség jele.
Ne feledjétek - ez a mi szolgálatunk, hogy a szent eskü tanúságtévői legyünk.

Szeretettel, békével, salam és shalom:

Kobi
Orphaned Land

 

 Az album letölthető (feltéve, hogy arab ország IP címéről próbálkozol :D ) innen