Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... JNews ... Napi hírek ... Krav-maga a Bálintban

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Krav-maga a Bálintban Nyomtatás E-mail
2011. április 28. csütörtök, 05:38
AddThis Social Bookmark Button

"A krav-maga célja megállítani a világban terjedő erőszakot, önbizalmat adva minden tanulójának származástól, bőrszíntől és vallástól függetlenül." A krav-maga az izraeli önvédelmi rendszer. Jelmondtata: "Juss haza épségben!" rámutat lényegére: felesleges sallangoktól mentes hatékony önvédelem, amely maximális mértékben igyekszik az aktuális jogi normáknak megfelelni.

A Krav-Maga, a Budapesten született Imi Lichtenfeld által kifejlesztett önvédelmi és taktikai rendszer. A Krav-Maga jelentése közelharc, célja az egyén önvédelmi készségeinek kifejlesztése.

Kezdetben katonai harci rendszer volt, mint ahogy a legtöbb ma tradicionális stilus is katonai harci rendszerként kezdte pályafutását. Később merült fel az igény a civilek részére is tanulható és alkalmazható technikák kifejlesztésére, illetve a nagyobb körben történő oktatásra.

A Krav-Maga ma már nem csak Izraelben része a katonai képzésnek, de bekerült a katonai közelharc oktatásba Lengyelországban, Svédországban, Finnországban, Franciaországban, Dániában, Norvégiában, Indiában, az USA-ban és Magyarországon is.

"A krav-maga célja megállítani a világban terjedő erőszakot, önbizalmat adva minden tanulójának származástól, bőrszíntől és vallástól függetlenül."

(Lichtenfeld Imre, a krav-maga alapítója)

Oktatunk idősebbeket és fiatalokat, férfiakat és nőket. A legtöbb krav-maga gyakorló nem csak azért jár edzéseinkre, mert szeretné magát megvédeni. Sokak elsődleges célja az, hogy kondíciójukon javítsanak, és tegyék mindezt hasznosan, jó hangulatban.

Edzéseink pörgősek, de figyelembe vesszük a résztvevők eltérő igényeit és fizikai adottságait. Vannak nálunk irányított stresszgyakorlatok, több támadó elleni technikai és taktikai megoldások, de elsődlegesen a megelőzést oktatjuk. Kés- és bottámadások védése, hétköznapi tárgyak önvédelmi használata, valamint kommunikációs és szituációs játékok egyaránt előkerülnek tréningjeiken. Szeretettel várjuk a jelentkezőket!

KRAV-MAGA (IZRAELI ÖNVÉDELEM)
április 28. csütörtök 18:00 - 19:30

Helyszín: Bálint Zsidó Művelődési Ház, Bp. VI. ker. Révay u. 16. - az Operánál.

A KMG (Krav-Maga Global) szervezésében

Beszélünk angolul. / We can speak English.
Időpont: kedd és csütörtök, 18:00-19:30

Első edzés: 2011. április 21. csütörtök

Felvétel folyamatosan! Előzetes email regisztráció szükséges, Szikra Csaba instruktornál: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Webcím: www.onvedelem.eu

További időpontok:
április 28 csütörtök
május 03 kedd
május 05 csütörtök
május 10 kedd
május 12 csütörtök
május 17 kedd
május 19 csütörtök
május 24 kedd
május 26 csütörtök