Naked I came from my mother’s womb

Nálunk is, és a világon mindenütt, így Erecben is igen nagy rajongó tábora van a tehetségkutató műsoroknak. Nos, a harmadik Kochav Noladon (Csillag születik) fedezték fel Yehuda Saadot, a rendkívül szimpatikus 24 éves srácot.


Yehuda egyedüli gyermekként játszópajtás helyett inkább az otthoni szobaorgonával töltötte az idejét, és ez a jó szokása, hála I_tennek meg is maradt sokáig, így ma mi is élvezhetjük a muzsikáit. Tinikorát zeneírással és zenélgetéssel tölötte, művei pedig igen erősen vallásos töltetűek voltak. A vallásosságát sosem hagyta el.

Egy végtelenül kedves srácot hallhatunk a dalaiban. Egyszer aztán az történt, hogy tudtán kívül egy ismerőse nevezte őt a Csillag születikre (Kochav Nolad), és mikor ezt Yehuda meghallotta, nem is akart elmenni. Aztán mégiscsak vett annyi bátorságot, hogy kiálljon az előválogatóban, ahonnan a következő lépése a világot jelentő deszkákra vitt. A döntőn elénekelte Shlomo Artzi Fields Of Iris’s c. dalát. Ezzel, és különleges hangjával aztán nem csak a bírákat, de a tömegeket is elvarázsolta. Ennek köszönhetően élvezhetjük a nemrégiben megjelent első albumát: Naked I Came.

 

You may also like...