Greg Gorman először Budapesten!

A PhotoPress Fotóiskola és az AnD Photo Studio meghívására Hollywood egyik legelismertebb sztárfotósa 2 alkalommal 3 napos workshopot tart Budapesten!

Greg Gorman immár 40 éve készíti képeit Hollywood hírességeiről, szinte nincs olyan sztár, aki már ne állt volna kamerája előtt. Képeit a legnagyobb lapok, mint a Rolling Stone, Newsweek, Time, Vogue, Vanity Fair publikálják. Fantasztikus portréi és akt képei mellett számos moziplakát (Farkasokkal táncoló, Az utolsó mohikán) is fűződik a nevéhez és olyan márkák reklámkampányain is dolgozott, mint a Reebok, a Maybelline vagy a Kawasaki.

Júniusi látogatása egy kivételes lehetőség arra, hogy betekinthessünk egy kivételes tehetségű művész vizuális szemléletmódjába és kulisszatitkaiba, meglessük, hogyan dolgoznak a sztárfotósok.

A 3 napos workshopon – mely tartalmaz stúdiós, külső helyszínes és utómunka foglalkozást – bemutatja legérdekesebb technikáit és trükkjeit, együtt dolgozik a hallgatókkal a közös fotógyakorlatok során.
A workshophoz a PhotoPress és az AnD Photo Studio biztosítja a professzionális technikai hátteret, a helyszíneket és a profi modelleket.

Kurzus programok

Időpontok
Workshop I.
2009. június 25-26-27.

Workshop II.
2009. június 29-30-július 1.

A 3 napos workshop ára: 175.000 Ft.
(Az ár tartalmazza a fotók nyomtatásának-, a külső helyszínre utazás
és napi egyszeri étkezés költségét is.)

 

You may also like...