Fesztivál Bánkon idén újra!

2010-ben is vár a Bánki Tó Fesztivál! Az egyik legjobb összművészeti kulturális-életmód rendezvény, mely itthon egyedülálló módon vonja be a közönséget az alkotás folyamatába. Három napja során művészeti műhelymunkák, beszélgetések, művészeti előadások és különleges kreatív programok során vehetnek részt a látogatók az eseményen. Na persze ez mellett zene és felhőtlen szórakozás vár, minden mennyiségben!

2010. augusztus 5-6-7-8.

Négy zenei helyszínen: magyar, zsidó, cigány, szlovák, gnawa, bolgár, arab, balkáni, moldvai és egészvilág-zenék, jazz, progresszív elektronikus tánczene, hiphop,  DJ-szettek és komolyzene. Színház a fesztivál egész területén: erdőn, tóban, bungalóban. Kiállítások, könyvbemutató és egyéb irodalmi programok, társadalom-elmélkedés és vita, vallásközi programok, meseház,gyerekprogramok, családi játszóház, biciklis- és más sportprogramok, víz és napfény, kirándulás és minden, ami a helyszínen kialakul!

A programokról bővebben olvashatsz itt.

Jegyelővétel

Május 31-ig a napijegy ára 2000 Ft, a fesztiválbérlet (3+1 napra): 6000 Ft.
Június 1. és július 26. között a napijegy ára 2500 Ft, a bérlet ára 8000 Ft.
Ezután a napijegy 3500 Ft, a bérlet 11.000 Ft (a helyszínen is)

Helyiek a fesztivált ingyen látogathatják. Online jegyvásárlásnál + 450 Ft kezelési költséget számol fel a jegy.hu., kivéve, ha az oldalunkról vásárolsz .

 

You may also like...