Dalszövegíró pályázati felhívás Zöld Izrael címmel

A JMPoint Alapítvány, az Izraeli Kulturális Intézet és a MAZSIHISZ Oktatási Osztálya közös pályázatot hirdet, Zöld Izrael címen középiskolások és egyetemisták számára. A pályázatra olyan dalszövegek beküldését várjuk, melynek tematikája: a megújuló energiaforrások használata, a környezetvédelme, és a fenntartható fejlődés biztosítása Izraelben.

A pályaműveknek láttatnia kell, mely alapvető értékek köré szerveződik ez a fajta gondolkodás, milyen alternatívái lehetnek a jövőben a „zöld energia” felhasználásának Izraelben, hiszen ezek közül a szövegek közül a legjobbak megzenésítésre kerülnek, a Béta-műhely művészeinek segítségével.

A pályamunkákat e-mailben és/vagy postai úton várjuk, a pályamunkákhoz mellékeljék a következőket: név, cím, életkor, iskola neve, a hallgató elérhetősége (e-mail cím, mobiltelefonszám).Egy dalszöveggel lehet pályázni. A három legjobb szöveget a No Seatbeltz, fiatal rock-alternatív zenét játszó zenekar előadásában lehet majd meghallgatni a május 28-án 20:00-tól megrendezésre kerülő partyn, melyen a pályázaton indulók ingyen vehetnek részt. A koncert pontos helyszínéről a pályázat beadása után értesülhetnek a pályázók.

A pályázó a pályázat benyújtásával jogszavatosságot vállal, hogy az általa beküldött szellemi termék a sajátja, és hozzájárul, hogy a művek korlátlan felhasználási és felhasználás engedélyezési joga (díjazástól függetlenül) a JMPoint Alapítvány tulajdonába kerüljön. Természetesen, ezzel a szerzői jogai nem vesznek el, és esetleges további felhasználás esetén mindenhol fel lesz tűntetve a neve.

Pályázatok beküldési határideje: 2011. május 21. 24:00

E-mail: palyazat@jmpoint.hu

Levelezési cím: JMPoint Alapítvány, 1388 Budapest, Pf.: 84.

A Zöld Izrael programsorozat támogatói:
The Dutch Jewish Humanitarian Fund
Izraeli Kulturális Intézet

You may also like...