Tévékomédián dolgoznak a Coen testvérek

Coen testvérekTévéfilmen dolgoznak az Oscar-díjas Coen testvérek: a Fox televízió számára készítik a HarveKarbo című egyórás fekete komédiát.

A forgatókönyvet Phil Johnston írja, aki Ethan és Joel Coennel együtt társalkotóként jegyzi a produkciót. A Coenek executive producerként dolgoznak majd a filmen – számolt be róla a www.deadline.com hollywoodi hírportál.
 
A HarveKarbóban a nézők megint a Coenék filmjeiből ismerős szokatlan, furcsa hősökkel találkozhatnak. A tévékomédia főszereplője egy nehéz természetű Los Angeles-i magánhekus, aki rendszerint a hollywoodi elit vagy lecsúszott barátai zűrös ügyeibe nyúl bele.
 
A Coen testvérek eddig négy Oscar-díjat kaptak: hármat három éve a Nem vénnek való vidékért, egyet pedig még 1997-ben a Fargo forgatókönyvéért. Tavaly A félszemű című westernjükért három Oscarra is jelölték az elválaszthatatlan alkotópárost.
 
Johnston, aki az idén bemutatott Céges buli forgatókönyvét jegyezte, legutóbb a Disney jövő ősszel mozikba kerülő, Wreck-It Raph című animációjának forgatókönyvét írta, jelenleg pedig a DreamWorks készülő, Reply All című filmjének szkriptjén dolgozik.

 

Forrás: kultura.hu

You may also like...