Limmud-keset, mélyebben a zsidóságról

Limmud-keset zsidó közösségi és kulturális fesztivált, melyet november 7-9. a Budai Sport Hotelben! A hétvége során több mint 80 előadás várja Önöket zsidó történelem, művészet, hagyomány, filozófia, irodalom témakörökben, lesz különleges játszóház gyermekeknek, sport és kikapcsolódási lehetőség, Skayach koncert, felolvasás, kerekasztalbeszélgetések, közös főzés, könyvvásár, héber betűvetés és aratás, kesetes „Heti hetes”, filmnézés, angol nyelvű programok – és még rengeteg színes érdekes program!
A hétvége során olyan neves előadóink is lesznek, mint Vitray Tamás, Váncsa István, Gábor György, Buda Péter, Fűszeres (Bodrogi) Eszter, Schöner Alfréd, Balázs Gábor, Pelle János és még sorolhatnánk!

A fesztivál teljes programját a www.keset.hu weboldalon a Programok menüpont alatt találhatják.

Regisztrálni lehet az interneten keresztül, vagy személyesen a Bálint Házban, Herceg Orsolyánál, hétköznap 9-16 óra között. Előzetes egyeztetés ajánlott a (1) 311 6669 számon vagy a hercegorsolya@balinthaz.hu email címen. Kérdés esetén hívja Herceg Orsolyát, vagy írjon az info@keset.hu emailcímre. A jegyárakkal és a helyszínre jutással kapcsolatban szintén az internetes oldalunkon tud tájékozódni. A rendezvény egésze kóser és szombattartó.

You may also like...