Tel Aviv 100 éves rajzpályázati felhivás

A Szochnut (The Jewish Agency For Israel) elsődleges célja, hogy kapcsolatot teremtsen Izrael és a diaszpóra zsidósága között. Eredetileg cionista szándékkal hozták létre közel száz éve, a mai napig is az Izraelben letelepedni vágyók legfőbb segítője. Magyarországon, ahol a régió legnagyobb zsidó közössége él, 1989-ben kezdte meg működését. Mára a budapesti iroda Európa kilenc országáért felelős.

A szervezet fő feladatai közé tartozik az izraeli kultúra, a héber nyelv, a zsidóság történelmének és hagyományainak megismertetése, eljuttatása minél több emberhez, és ezáltal a zsidó identitás megőrzése, erősítése.
Különféle oktatási programokra, ösztöndíj-programokra, szakmai gyakorlatokra, nyelvtanfolyamokra, önkéntes munkákra juthatnak ki Izraelbe általunk az érdeklődők. Rendezvényeket, nyelvtanfolyamokat, előadásokat, szemináriumokat szervezünk Magyarországon és a régió országaiban.
Kiemelt feladatunk a zsidó fiatalok támogatása, oktatása, így a zsidó ifjúsági szervezetek tevékenységét is segítjük és figyelemmel kísérjük.

kategóriák: 7-10 évesek, 11-14 évesek, 15-18 évesek
Alkazmazható technikák: ceruza, akvarell, olaj
Méretek: 50-70 cm-től 70-100 cm-ig
Leadási határidő: 2009. április 6. hétfő
További információ: zsuzsak@jafi.org, 06-1-374-3068  

 
 

You may also like...