Édes újév és héberórák az ICI-ben

Közeleg Rosh haShana és az új év, ennek örömére pedig két igen izgalmas programlehetőséggel kecsegtetnek Európa első Izraeli Kulturális Intézetében! Először egy kis ételkóstolásos, igazán édes hangulatú program vár, majd egész napos könyvvásár és ingyenes nyelvleckék a héber nyelv szellemében! Látogasd meg Te is az intézet megújult honlapját!
A zsidó újév, Ros Hásáná Izraelben állami ünnep. A zsidó hagyomány szerint ilyenkor édes ételeket szokás fogyasztani. Az Izraeli Kulturális Intézet ez alkalomból a design cukrászat jeles képviselőjét, Raj Ráhelt hívta meg. A résztvevők a Ráhel asztala című műsor vezetőjének közreműködésével készítik el az Izrael alakú, marcipándíszítésű designtortát.

Kérjük részvételi szándékát jelezze az info AT israelculture.hu e-mail címen.

Izraeli Kulturális Intézet 3.emelete
Részvételi díj 1000 Ft.
Esemény időpontja:
2010.09.05 11:00 – 13:00

szeptember 5. · 12:00 – 18:00

12.00-18.00 Új és használt héber tankönyvek és zsidó témájú magyar nyelvű könyvek, szótárak, filmek kirakodóvására

15.00-16.00 A héber nyelvtanulás iránt érdeklődők számára két bemutató héber órát tartunk, melyeken a részvétel ingyenes.

Héber óra kezdőknek – aki még nem tanult héberül, vagy csak minimális ismeretekkel rendelkezik, annak ezen az órán javasoljuk a részvételt.

Héber óra haladóknak – aki már tud héberül, és arról kíván benyomást szerezni, hogy milyenek a héberórák az IKI-ben, annak ezen az órán javasoljuk a részvételt.

Az érdeklődők héber szintfelmérő tesztet tölthetnek ki.

Izraeli Kulturális Intézet 2.emelete
Paulay Ede u. 1.
Budapest, Hungary

You may also like...