Kriminal Beats a Gozsdu Manó Klubban

Kriminal_beatsNovember 26-án a Gozsdu Manó Klubban a Kriminal Beats artistái töltik be az éjszakát. A hazai underground rap egyik alapvetése az NKS, és a hazai MC-k egyik legeredetibb figurája Bankos is csepegtet majd néhány örökbecsűt most elkészülő lemezeikről.
A Gozsdu Manó Klub még csak pár hete nyílt meg, koncerttermét pedig a „grand opening” óta a félunderground zenék legjobb budapesti képviselői hangolják forróra.

November 26-án a Kriminal Beats ekhósszekér artistái veszik birtokba a Manót. Ott lesz az 5Csillag (*****) című lemezével minden lehetséges elismerést besöprő NKS Szuppagruppa, és nem marad távol a magyar hiphop-történet első bakelitjét jegyző Bankos sem, akinek első szólólemeze, a kultikus Rapmotel megjelenése óta vezeti a nem hivatalos underground lemezeladási listát. B, a bandavezér legutóbbi klipjében a parlamentet és az ügyészséget foglalta el, s onnan adta ki a tűzparancsot – ennél a Gozsdu Manóban sem adja alább.

Az NKS és Bankos is mutatnak valamit készülő új lemezeikről, az egykori Krime City Party-k közönsége pedig igazi bombarobbanásnak lehet szem- és fültanúja. A mostani évbúcsúztató klubkoncerthez is méltó és különleges látvány, valamint díszlet várja a nagyérdeműt a Csipáncsap brigád felügyelete mellett. A koncertek éjféltől indulnak, előtte és utána Kool Kasko és Frequent pakolja a lemezeket.

Forrás: kultography.hu

You may also like...