Végre! Nemsokára moziban a Tropic Thunder!

Nemsokára megérkezik a három színészbáró, Tugg  Speedman, Kirk Lazarus, és Jeff Portnoy új filmje, a Tropic Thunder! Tugg Speedman, a Scorcher sztárja legújabb őrületében egy trópusi helyszínen, Ázsiában forgatta fergeteges akció-vígjátékát. A rövid történet szerint  a színészek túl jól adják szerepüket a felvételek során, és a dzsungelben rejtőző drogbáró magánhadserege igazi háborút indít ellenük. Hazai bemutató szeptember 4-én!

Kirk Lazarust a forgatás idejére afro-amerikaivá maszkírozták a fantasztikus Make Pretty Skin Clinic emberei. Ez az egyedülálló eljárás teljesen új alapokra helyezi a hollywoodi filmgyártást, ugyanis a kritikusok szerint ezentúl nem kell szörnyülködnünk a jóképű, de tökéletesen tehetségtelen színészek kategorizálhatatlan teljesítményei miatt. A kaliforniai pletykák szerint azonban Ted annyira beleélte magát a szerepébe, hogy a magánéletében is feketeként folytatja tovább. A film elkészítésében részt vett Etan Cohen és Ben Stiller is.
Tugg Speedman, aki Doug Spiegelman néven született Floridában, újabban gyermekkori vágyának megvalósításán dolgozik; hogy világszerte megmentse a pandákat! Erről bővebben itt olvashatsz!

 

 

You may also like...