Kedves Örökkévaló…

Ezentúl e-mailezhetünk az Örökkévalónak, élőben figyelhetjük mások imáit a Falnál, sőt, egy digitális iránytű segítségével mi is a megfelelő irányba fordulhatunk. Újszerű iPhone-alkalmazással rukkolt elő egy izraeli alapítvány, amelynek segítségével a világ bármely pontjáról felkereshetik iPhone-készülékükkel a jeruzsálemi Siratófalat a készülékek birtokosai.
A Nyugati Falként is emlegetett történelmi falat gondozó izraeli alapítvány olyan iPhone-alkalmazással rukkolt elő, amely élő képet sugároz a helyszínről a nap minden órájában, kivéve természetesen sabbátkor és ünnepnapokon.

„A Nyugati Fal ott van minden zsidó szívében az elmúlt kétezer év óta, természetes, hogy a technológia korában új utakon mutatjuk ki szeretetünket és elkötelezettségünket a Kotel és Jeruzsálem iránt!” – mondta Shmuel Rabinovitz, a „Fal rabbija”.

A fejlesztés lehetővé teszi a készüléktulajdonosoknak, hogy emaileket küldjenek, és üzeneteiket elhelyezzék a fal réseiben. Iránytű is elérhető, ez mutatja az irányt Jeruzsálem felé. A program az Apple iTunes-on keresztül érhető el!

MTI/JMPoint

You may also like...