Csillag Születik 3: Nemzetközi lesz?

Izraeli fiatalember, kínai énekes,  székelyföldi, felvidéki nótafa, perui zenés, ukrán hölgy koreai tánccal, bolgár kutyaidomár – akárcsak a Való Világ 4-re, a Csillag Születikre is több ezren jelentkeztek. A Bors magazin szerint rengeteg külföldi származású ember próbál szerencsét. Mindenki próbálta meggyőzni a zsűrit alkalmasságáról: Oroszlán Szonját, Hernádi Juditot, Szirtes Tamást valamint Fáy Miklóst is.

Volt köztük izraeli fiatalember, kínai énekes,  székelyföldi, felvidéki nótafa, perui zenés, ukrán hölgy koreai tánccal, bolgár kutyaidomár, dél-afrikai és német felmenőkkel rendelkező magyar táncos, olasz rapper…. Ők és sokan mások mellettük számos nyelven produkálták magukat: angolul, franciául, kínaiul olaszul, meg magyarul is azért. Egy fiatal srác, Bramucci Roland olasz nyelv rappelt.

Stohl Andris zsidó vicce

(Izrael legnagyobb zenei tehetségkutató műsora a „Kochav Nolad”, magyarul „Csillag születik”)

A srác egri és tizenhat évig élt Olaszországban, mert apja olasz, anyja pedig magyar… Ő pl. tizenhét éves kora óta zenél. Kint Olaszországban gyakran lépett fel klubokban, és rádióadásokban is szerepelt. Fogalma sincs róla, hogy ki nevezte be a versenyre. Olaszul és magyarul is rappelt a zsűrinek a válogatáson. Hiába, Magyarország mégiscsak a világ közepe.

QZ

 

You may also like...