Borgore a Szigeten

Ki ő?
Nagy reményű DJ és producer Izraelből, akit, bár alig múlt huszonnégy éves, mindenki jól ismer a nemzetközi dubstep hálózatban. Egyedi stílusa, amit alkotója csak gorestepnek nevez, masszív dobalapokra, illetve a heavy metalra jellemző kemény és torzítós hangzásra épül.Több anyaga jelent meg a Mad Decent, a Sumerian Records és saját kiadója, a Buygore védjegye alatt. 

Legfontosabb pillanat

Borgore 2007 óta van jelen a dubstep-univerzumban: legsikeresebb éve 2011 volt, amikor megjelent Delicious EP-je, illetve első nagy, tizenhat trackből álló gyűjteménye, a The Filthiest Hits…So Far. A fiatal fenomén karrierje kezdete óta gyárt remixeket, átiratai közül a M.I.A., az LMFAO, Rusko és a Bring Me The Horizon alapanyagaiból készített anyagokok a legnépszerűbbek, rajongóinak számát pedig nemcsak a közösségi oldalakon igyekszik növelni, hanem másik módszere erre az aktív turnézás: eddigi rövid, de annál gazdagabb pályafutása során meghódította Európát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Új-Zélandot.

Amit érdemes tudni

Asaf Borger Tel Avivban született 1987. október 20-án. Gyerekkora óta zongorázik, jól szaxofonozik és a doboláshoz is ért, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy ő a Shabira néven jegyzett izraeli death metal-banda ütőse. Mindezek mellett még egy beatboxolásra specializálódott formációnak is tagja; Tombával közösen alkotják az Alphamale Primates dubstep duót.

Legfontosabb számok

Flex, Nympho, Guided Relaxation Dub

Augusztus 11. 00:30, Sziget

További információ: sziget.hu

You may also like...