Snoblesse Special: Nyitott Ajtók Utcabál

Csinálják a fesztivált! Utcára vonul a Bálint Ház – a sokajtós fesztiválról Fritz Zsuzsát, a Bálint Ház igazgatóját kérdeztük.

FZS: A Nyitott Ajtók Utcabál a Bálint Ház évadnyitó rendezvénye, melyen kimegyünk a ház előtti utcarészre, és csináljuk a fesztivált. Ízelítők vannak a programjainkból, étel-ital, piac, és persze gyerekvilág is. Lehet kézműveskedni, ugrálni, válaszokat kapni a zsidó hagyomány által felvetett nehéz kérdésekre.

Minden utcabálhoz kötünk egy pályázatot, idén ez a „Hanyas vagy?” pályázatunk, ennek lesz eredményhirdetése, és a pályaműveket is meg lehet szemlélni. Lesz Hahó Zenekar a családoknak, Rájátszás mindenkinek, elindítjuk Mester es Tanítványa sorozatunkat Tillával, Borgulával és a Schell Judit – Schmied Zoltán házaspárral. Persze lesznek fitnessbemutatók is. Nagyon szeretem a szukoti sátrunkat, ahol nemzedékek fognak beszélgetni generációs különbségekről. Mindenkit várunk, aki már járt a Bálintba és aki nem, aki csak végignyargalna az utcán, és azokat is, akik ott maradnak majd a Hóra táncháztól dj Sasháig.


Időpont

2013. szeptember 15. 14:00

Helyszín
Bálint Ház
1065 Budapest, Révay utca 16. 


Forrás: Magyar Narancs 

You may also like...