Izraeli újságírók Budapesten

Vezető izraeli napilapok, úgymint az Israel Today, a Jerusalem Post, a Globes, az IDF Radio, továbbá Izrael vezető hírportálja, a Ynet és meghatározó kulturális lapok újságírói érkeznek a héten Budapestre a Magyar Turizmus Zrt. és a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. Szervezésében – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.
A tanulmányút beharangozója annak a nagyszabású, háromnapos operettgálának, melyet az Operettszínház szervez december közepén Tel Aviv Operaházában. Az eseményt egy jelentős reklámkampány is kíséri a helyi médiában, plakátokon, valamint műsorfüzet formájában. Az Opera halljában Budapest egy külön standdal jelenik meg, és a kivetítőkön Budapest filmeket láthatnak majd a látogatók.

A budapesti tanulmányút segítségével a meghívott újságírókon keresztül az izraeli közönség ízelítőt kap a magyar főváros turisztikai és kulturális kínálatából. A háromnapos tanulmányút során a vendégek ellátogatnak az Operettszínházba, az Operaházba, a Művészetek Palotájába, a Ludwig Múzeumba, továbbá olyan különleges programokon is részt vesznek, mint gyertyafényes hajós városnézés, a Magyar Zsidó Hitközség, valamint az Őszi Fesztivál programjai, budapesti fürdő- valamint éjszakai programok. A tanulmányút nyomán jelentős számú sajtómegjelenés várható már novemberben.

Hírforrás:
OBJEKTÍV Hírügynökség
2008. október 21.
Gy. Mészáros Ágnes

You may also like...