SHIFT presents: Moshic@Privé

A karácsonyi ünnepek után, de még a szilveszteri nagy pörgés előtt, december 27-én ismét hazánkba látogat, a világhírű Izraeli lemezlovas, a hazai közönség nagy kedvence, Moshic. Emberünk élete nem egy szokványos dj story, hiszen fiatal kamaszként a hadseregben szolgált ahol nap mint nap szembe kellett néznie a halállal. A pusztítás és az időzített bombák közötti élet megtanította őt egy nagyon fontos dologra: megragadni a pillanatot, és örülni az élet minden percének.

Amikor letelt a szolgálati ideje, elhatározta, hogy életét az elektronikus zenének szenteli. A nagy szerelem a progresszív house iránt ébredt fel benne, ami azért akkoriban még korántsem volt annyira felkapott Izraelben. Mindenütt osztogatta a mixeit, ahol csak tehette, de igazából a kutya se foglalkozott vele, mert túl „sötétnek” tartották a stílusát. Teljesen kiábrándulván New Yorkba ment, a városba, ahol John Digweed és Sasha pörgetett a Twiloban, s az ő sötét muzsikája is végre fogékony fülekre talált…

Azóta meg már mindenki tudja a történet végét, hiszen saját felvételei olyan neves válogatásokra kerültek fel mint a Global Underground, Bedrock vagy éppen a Gatecrasher.

Az éjszaka folyamán a megfelelő fel és levezetésről olyan nevek gondoskodnak mint Kühl, Collins and Behnam, Sikztah és Moonline!
 
Partytime:
2008. december 27

Privé, Budapest II.ker Tölgyfa u 1.-3.

You may also like...