A németek nevettek, Izraelben tapsoltak

Az egyik legnagyobb Golden Globe esélyes Becstelen Brigantyk rendezője, Quentin Tarantino persze egy pillanatra sem áll meg. Legutóbbi filmje a legjobb film, illetve legjobb forgatókönyv kategóriában is Arany Glóbusz várományos, a Tarantinonak pedig kinéz a legjobb rendező díjat, ő máris legújabb terveiről beszélt.

Quentin Tarantino jövőre vonatkozó tervei mellett, arról is mesélt a The New York Times újságírójának, hogy miként fogadta a német és az izraeli közönség a Becstelen Brigantykat. A németek a bűntudat alól felszabadult nevetéssel, az izraeliek pedig félelmetes tapsviharral.

Tarantino persze sokat nem árult el, csak azt, hogy a Becstelen Brigantykhoz képest egy lényegesen kisebb és kevésbé epikus filmmel rukkol elő legközelebb, mely teljesen más műfajban fog mozogni. Állítása szerint megfeszített munkával fél éven belül tudja összeütni a szkriptet. Mindez úgy hangzik, mintha egy pillanatra le szeretne térni a megkezdett útról, és egy film erejéig visszalépne a klasszicizáló időszakból a korai, indie-korszakba a rendező.

Ezen kívül az Oscar-díjas rendező közben dolgozik a Becstelen Brigantyk előzményfilmjén is, melyből állítólag már kész is van negyven oldal, és persze ott van még a szintén beígért Kill Bill 3 is.

Maróthy
Forrás: One Média

You may also like...