Natalie Portman: Nem csúsztam bele semmilyen hülyeségbe

Jeruzsálemben született, New Yorkban nőtt fel értelmiségi családban, és kislánykora óta színésznő. Natalie Portman közben lediplomázott a Harvardon, belekóstolt a politikába, leszokott a húsról. A cipői és a táskái többségét maga tervezi természetes anyagokból. Kevesebb szerepet vállal, mint amennyit felkínálnak neki, inkább utazik, hogy megismerje a nagyvilágot.

„Aki mindig ugyanabban a szűk környezetben mozog, annak nincs honnan, miből merítenie. Elképzelni egész más, mint megélni. Járom a világot, figyelem az embereket, beszélgetek, szívom magamba az élményeket és a tapasztalatokat. Amerikában nőttem fel, és hamar rájöttem, hogy leragadtam egy szellemi csapdában és békaperspektívából nézem a világot” – mondja a huszonnyolc éves Natalie Portman, aki nagyon fiatalon úgy döntött, Hollywoodban érdemes dolgozni és New Yorkban érdemes lakni. De ezt a két életet nem könnyű egyeztetni és nem is annyira fizikai, mint inkább lelki értelemben.

„Nem kell bűntudattal élni, ha rád mosolyog a szerencse. Élni kell vele, ki kell használni, csak nem szabad túlzásba vinni. Számomra fontos a család és a stabilitás. Ennek a szilárd hátteremnek köszönhetem, hogy nem csúsztam bele semmilyen hülyeségbe, mert ez a szakma olyan, mint a hullámvasút. A család segít feltápászkodni, ha buknék, a családdal tudom legjobban megosztani az örömeimet, és a családhoz mehetek haza, ha melegségre, szeretetre vágyom. Saját családról beszélni még korai, de természetesen benne van a pakliban, hogy egyszer lesz.”

 

www.stop.hu

You may also like...