Elmarad az Is…Real! koncert!

A meghirdetett Interaktív multimédiás koncert az Is…Real! Project-tel koncert technikai okok miatt elmarad, a megváltott jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók!

http://www.zsidonyarifesztival.hu/isreal.html

A nyughatatlan zsidó lélek örökös vándorlását és útkeresését mutatják be az Is…Real! Project művészei, a bibliai időktől napjainkig.
Rendhagyó vizuális effektekkel és irodalmi betétekkel gazdagított koncert keretében elevenednek fel a zsidó történelem legnagyobb alakjai és legfontosabb eseményei.

Az Is…Real! Project az immár 15 éves, Príma-díjjal jutalmazott, többszörös versenygyőztes Fourtissimo zenekar tagjaiból alakult 2008-ban.

Alakulásuk óta a világ szinte minden szegletét bejárták zenéjükkel, de sosem tértek üres kézzel haza; mindig az adott zenei kultúra tanulmányozásával gazdagították saját repertoárjukat. Mára hazánk legkeresettebb zsidó világzenei együttesévé váltak.

A Magyarországon bemutatkozó anyaguk egy személyesebb oldalát mutatja meg az együttes művészeinek, hiszen ötvözték saját gyökereik stílusjegyeit az elmúlt másfél évtized munkássága alatt megismert zenei sokszínűséggel.

Szenvedélyes keleti dallamok, keserédes latin balladák, több ezer éves hagyományokat megidéző liturgikus dalok egyedülálló judeo folk-rock hangszerelésben ébresztik fel a múltat a ma embere számára.

A zenekar tagjai:

Kuna Valéria – ének, trombita
Kuna Gyula – trombita
Kuna Bence – kürt, vokál
Kuna Márton – harsona

Kuna Kata – vokál
Gál Tamás – billentyűs hangszerek
Geier Attila – gitár
Szuna Péter – bassusgitár
Katai Tamás – dob

You may also like...