Jótékonysági koncert Az Élet Menete Alapítvány javára

Sztevanovity Zorán, Hernádi Judit, Kern András és Heilig Gábor ad jótékonysági koncertet november 14-én Budapesten, a Dohány utcai zsinagógában Az Élet Menete Alapítvány támogatására.

Az őszi, most már hagyományosnak mondható jótékonysági koncerten a művészek tiszteletdíj nélkül lépnek fel, ezzel támogatva az Élet Menete Alapítvány célkitűzéseit. A koncert fővédnökei az elmúlt évben megrendezett jótékonysági est közreműködői, Presser Gábor, Falusi Mariann, Hegedűs D. Géza és Szabó Tamás – közölte Naszály György sajtófőnök az MTI-vel.

Az elmúlt években fellépett többek között Koncz Zsuzsa, Hernádi Judit, Szulák Andrea, Horgas Eszter, Gálvölgyi János, Tordy Géza, Varnus Xaver, Till Attila, Csonka András, Balázsovits Lajos.

Az alapítvány a világ 53 országában működik, és mindenhol önkéntesek végzik a munkát a hitközségek és különböző más alapítványok támogatásával. 2010-ben a budapesti Élet Menete megemlékezésen, a holokauszt magyarországi emléknapján közel húszezer ember vett részt vallási hovatartozásra való tekintet nélkül.

 

You may also like...