Lemezbemutató koncert ..aztán a többi!

„Első szóló lemezem a napokban jelenik meg! Az „A rész”, The 1, leginkább trió jazz-ként írható le. A „B”, The Other, a reggae, a hip-hop, az r’n’b szekció” – Dávid saját lemeze a napokban kerül a boltokba. De mindenek előtt gyere el december 3-án és hallgasd meg élőben!

Különböző stílusú zenekarok tagjaként, számos zenei irányzatban próbálta ki magát. 2001 és 2002 között a szájharmonikás Szabó Tamás Spo-Dee-O-Dee nevű zenekarában gitározik. A Koala nevű formációval reggaet, a Kovács Linda Quartet-tel contemporary jazz-t, a HaGesher-rel ethno-jazzt, a Sadant-ral trip-hopot játszik, emellett állandó tagja különböző hazai session-zenekaroknak

Gyere el a lemezbemutató koncertre, 2010. december 3.-án 20:00 – 22:0 között az Anker Klubba (Anker köz)

Belépő: 1300 forint, n6n7 fesztiválkártyával: 1000 forint, belépő + cd: 2000 forint

 

Szalóki Ágnes 2004-ben megjelent Téli-Nyári Laboda és 2005-ben megjelent „Hallgató” című lemezének gitárosa Balázs József, Dés András Barcza-Horvát József és Bacsó Kristóf partnereként. A „megasztár” Caramel R’n’B albumán szerzőtárskén is közreműködik.

Saját zenekarát a Lamm Dávid Quartet-et 2004. áprilisában alapította meg Weisz Gáborral, Hock Ernővel és Mohay Andrással, amelynek repertoárját saját kompozíciók képezik. 2006 januárjában csatlakozott a Balázs Elemér Group-hoz.

Zenészek: Lamm Dávid, MC Zeek, Szalóki Ági, Balázs Józsi, Csanyi Zoli, Bolla Gábor, Dés Andris, Koós-Hutás Áron,Soós Marci, Mohay Andris, Balázs Elemér, Snétberger Tóni.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

 

You may also like...