Zs+ flash játék válogatás

Ezúttal az irodai munkások nagy örömére tesszük, peszach-végi ajándékként. A legőrültebb zsidó témájú, ingyenes flash játékokat szedjük össze!

Kicsit uncsi játékmenete van, viszont a szövegek miatt már érdemes kipróbálni a macesz-kosárlabda játékot! Így peszach alatt ez kivételesen időszerű!
Matzoh Basket Ball Flash Game

De ha már peszach.. lássuk, mennyire ismered a szédertál tartalmának jelentését?
Do you know your seder plate?

Gondolkodtál már azon, milyen lehet falafel árusnak lenni? Az igazi izraeli hevülettel megáldott üzletemberek most fogót ragadhatnak, hogy kiszolgálják a vevők egyre elhatalmasodó igényeit, és közben a készletek fenntartásáról is gondoskodjanak! Ha nem tudsz elég bevételt szerezni, nem is tudsz alapanyagot vásárolni és bumm! Az üzlet befuccsolt!
Falafel Game

Ha éppen nem megy a sesbes, és még csak ismerkedsz a héberrel, ez a kis játék hatékony segítség lehet a nyelvtanuláshoz. Felolvassa a szavakat, neked csak el kell találnod a jelentését! Nem nehéz!
Hebrew match games

Angolul tudónak, akiket kicsit jobban érdekel a tudás, itt egy remek lehetőség, hogy a Tóra különböző részeiből egy több,  mint 3000 kérdéses fejtörőn vegyen részt!
Bible quiz

Na jó, ezt azt hiszem nem kell bemutatni senkinek. Sesbes, méghozzá a javából. Izraelben olyan sesbes nélkül élni, mint manapság itthon pókertudás hiányában (sic!)
Backgammon

Az egyik legszürreálisabb ünnepi szokásunk a kappara. Na, ez az, amikor a csirkék visszavágnak! Pörgess és dobj!
Yom Kippur Chicken Kaparos

Na és mit szólnál, ha Mel Gibson bőrébe bújhatnál egy kis éjszakai furikázásra? Csak vigyázza a támadó Dávid-csillagokra!
Mel Gibson drunk driving

Ezt pedig zárásként, ajándékként és ünnepi üdvözletként, minden kedves olvasónknak!

Boldog peszachot, már ami még van belőle!

mouss
JewBox.hu

You may also like...