Szexibb Magyarországot!

Augusztus 4-6-ig három napos fesztivál tökéletes környezetben és laza hangulatban. Mindez Bánkon 70 km-re Budapesttől és Salgótarjántól. A lényeg. 

Akinek dolga van, az szexi.
Szexibb Magyarországot!

Bánkitó fesztivál
2011. augusztus 4-5-6.

Minél kisebb helyen, minél rövidebb idő alatt minél több kapcsolat – pörgessük már fel az evolúciót! Aminek ti, akikben van tehetség és tenni akarás, kíváncsiság és kooperációs készség, ti, akik a jót csináljátok magatok körül, mert tudjátok, hogy aki nem beszélget, az gondolkodni is elfelejt; ti vagytok az abszolút csúcsa. Nem a nemzet nagyjai, hanem mindenféle, akár egyszemélyes kisebbségei. És ha a csúcsról elindul egy apró kavics, az lavina. De legalábbis dominó. Ne tartson vissza az álszemérem, nem muszáj szégyellni a tehetséget, osszuk meg egymással résztudásainkat! Így lesz vonzó az ország, ezért nem hagyjuk el. Hanem teszünk érte, teszünk azért, hogy kedvünk legyen itt maradni. Ez egy mozgósító szöveg. Az egész több, mint a részek összege. Azért van rád szükség, hogy együtt találjuk ki, mire van most szükség.

„Nem az erdő a fontos, nem is az orvostudomány… értsd meg, kedvesem… hanem a tehetség(e)… Hát tudod te, mi a tehetség? Merészség, szabad fej, nagy lendület… Elültet egy csemetét, és már azt találgatja, mi lesz ennek nyomán ezer év múlva, máris az emberiség boldogsága dereng föl előtte. Az ilyen ember ritka. Szeretni kell őt… Iszik, néha goromba egy kicsit -de nem baj az. A tehetséges ember [ebben az] országban nem maradhat makulátlan.” (Csehov: Ványa bácsi)

You may also like...