Jiddis-olasz étterem a zsidónegyed szívében

Hagyományos újítás – ez a filozófiája a Yiddishe Mamma Mia étteremnek, ami a budapesti zsidónegyed szívében kínál minden eddiginél szélesebb körű élményeket a jiddis és olasz ízek imádóinak, ahol esténként élőzene, 16-án este például a Megasztár győztese, Kökény Attila lép fel!

A két konyha ötvözete nagyon bátor kezdeményezés, ami az RTL Klub sztárszakácsának, Salai Ferencnek a kezében igazi műalkotásokat szül. A két ízvilág önmagában is izgalmas, de az olaszos, rátermett egyszerűség és a zsidó pompa tökéletesen egészíti ki egymást.


Fotó: www.balogrobert.hu

A Yiddishe Mamma Mia étterem Budapest belvárosának nemrégiben felújított passzázsában található, a Gozsdu-udvarban, amely a két történelmi vonalát, a Király és Dob utcákat köti össze. Modern tereivel, kellemes színeivel és tisztaságával tökéletes hely egy üzleti ebédhez vagy akár egy gyors étkezéshez is, a maga rendkívül kedvező 950 Ft-os napi menüjével, amely ezzel együtt sem veszít változatos nívójából. Mert kínálat olyan különlegességeket tartalmaz, mint a klasszikus liba leves maceszgombóccal, igazi finom sólet vagy rákfasírt, narancsos csirke mazsolás rizzsel és a pikáns dijoni mustáros marharagu krokettel.


Fotó: www.balogrobert.hu

Természetesen a menü is hasonló ínycsiklandozó ételkülönlegességeket kínál meglepetés akciókkal, méghozzá nagyon is családias hangulatban még esténként is, amikor élőzene és igazi sztárparádé vár rád! A június 16-i (csütörtök)  Kökény Attila koncertre most további akciókkal várnak! Az 1500 Forintos belépő mellé egy koktél az ajándék!


Fotó: www.balogrobert.hu

A hely nem a zsidó vallás kóser ételeit kínálja, hanem a zsidó gasztronómia remekeit. Gyors kiszolgálás, kedves és segítőkész pincérek fogadnak nagy szeretettel a hét minden napján, legyen szó nagyobb ünnepi összejövetelről, baráti találkozóról vagy munkamegbeszélésről.

 

You may also like...