Őrült pink cicababák a Szigeten!

Az zenekar legtöbb női előadója egyedülálló. Bizarr információ, de a Terry Poinson világ maga is az. A csapat többször is átalakult, de valahogy mindig sikerült megtartaniuk azt az őrületet, ami miatt annyira szeretik az electro kedvelői.

A Terry Poison Izrael legismertebb rocktronika bandája. Öttagú formáció, gyerekkoruk óta a sample-ek, riffek, beatek és az analóg szintihangok rabjai. Mindezek mellett a divat a szenvedélyük: Tel Aviv-i stylist is mögöttük áll, kiknek munkája a Terry Poison jellegzetes, színes, rafináltan kidolgozott és extravagáns imidzsén is látható.

Az együttes – melyet neveztek már a popzene Quentin Tarantinójának – munkáit a francia Ekleroshock kiadója adja ki. Emellett remixeket is készítenek; például nem is olyan régen a Ministry of Sound egyik nagyszabású kiadványára is felkerültek.

Első hallásra talán el sem tudnánk képzelni, hogy ez a zenekar vezette fel idén májusban a Depeche Mode legelső izraeli koncertjét, de játszottak már Björk mellett több underground nagysággal is. Stílusuk electro, de az egész show live, minden hangszeren -gitáron, dobon és billenytűn- élőben játszanak. Tel Aviv sűrűjéből indultak útnak, és öt év alatt csúnyán megszórták Európát, de Erecben is listavezetők voltak dalaikkal. Egy próbát mindenképpen megér, és most kapóra is jön, hogy nemsokára a Szigeten lépnek fel!

Sziget Fesztivál 2011
augusztus 10., Szerda
17:00     Terry Poison (ISR)
A38-WAN2 Színpad

arieh
JewBox.hu

 

You may also like...