Zsidó hősről forgatna, de a zsidóknak nem tetszik

Judah Maccabee az egyik legnagyobb zsidó hős, 167-ben lázadást szított a zsarnoki görög-szír hadsereggel szemben. Mel Gibson filmre vinné a történetét a Warner Brothers-szel, de már két amerikai zsidó hitközség is felemelte szavát ellene, ugyanis Gibson 2006-ban antiszemita kirohanásával teljesen lejáratta magát – írja a velvet.hu.

Az Oscar-díjas színész-rendező részegen gyorshajtott, majd az őt igazoltató rendőrökkel közölte, biztos azért szemetek vele, mert zsidók. Az ittas vezetésért előállított színész a következő mondatot hörögte az őt letartóztató seriff-helyettesnek:

– Kib***ott zsidók. Ők tehetnek minden háborúról a világban. Te is tuti zsidó vagy, nem?

Gibson utána nem győzött bocsánatot kérni, telefonon és levélben, mondván, nem utálja ő a zsidókat, sok zsidó barátja és ügyvédje is van. Marvin Hier rabbi szerint azonban ha Gibson forgatna Maccabeeról, az olyan lenne, mintha Marin Luther Kinget fajgyűlölő fehérnek állítanák be – írja a TMZ. A Warner egyenlőre nem nyilatkozott, és azt sem tudni, mikor kezdhet forgatni a színész, ha egyáltalán kezdhet…

Az utóbbi években Mel Gibson népszerűsége sokat esett a magánéleti botrányai miatt. A legnagyobb visszhangot az váltotta ki, amikor korábbi barátnője, egyik gyerekének az anyja, Oksana Grigorieva azzal állt elő, a színész durván megverte, s ezt a fogorvosával bizonyította, aki állította, csúnya szájsebekkel jelentkezett nála páciense az incidenst követően.

 

civishir.hu

You may also like...