Ben Affleck rendezheti a Stephen King-féle Végítélet mozifilmet

AffleckLehet, hogy mégsem kell attól tartanunk, hogy a Harry Potteres David Yates kezébe kerül a Végítélet című Stephen King.sztori, ugyanis a yértó stúdió Ben Afflecket szeretné megnyerni magának.

A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. stúdió Ben Afflecket szemelte ki arra a megtisztelő feladatra, hogy elkészíthesse a Stephen King-féle Végítélet (The Stand) moziverzióját. Korábban arról volt szó, hogy az utolsó pár Harry Pottert jegyző David Yates kapja meg a feladatot, de úgy tűnik, hogy a stúdiónak más tervei vannak.

Mivel azonban Affleck jelenleg Argo című filmjén dolgozik, fel lehet tételezni, hogy a Végítélet-projekt még eléggé gyerekcipőben jár, mindenesetre az adaptáció Affleck negyedik mozifilmje lehet, hiszen az Argo előtt elkészítette a Hideg nyomon és a Tolvajok városa című bűnügyi filmeket. A Végítéletlen egyébként 1994-ben már készült egy adaptációja, akkor tévés minisorozat formájában mesélték posztapokaliptikus történetet, melyben egy vírusnak köszönhetően kihal az emberiség nagy része.

Forrás: sg.hu

You may also like...