Jeruzsálem nap az Akváriumban

Geva Alon és Gerendás Péter közös koncertje Jeruzsálem nap alkalmából az Akvárium Klubban

Május 20-án, Jeruzsálem újraegyesítésének 45. évfordulója alkalmából Geva Alon és Gerendás Péter közös koncertet ad az Akvárium Klubban, az Izraeli Kulturális Intézet szervezésében.

Geva Alon az izraeli Ma’abarot kibbucban nevelkedett, 12 éves korában kezdett gitározni, 21 évesen már saját együttest alapított, mellyel kisebb-nagyobb sikereket ért el. 2004-ben csatlakozott az indie rock énekes Shy Noblemanhoz. 2006-ban szóló karrierbe kezdett, azóta négy szóló lemezt adott ki, a legutóbbi 2011 második felében jelent meg, ’In The Morning Light’ címmel. Az énekes, zenész és dalszövegíró Geva Alon stílusát az izraeli blues, rock és folk egyvelege jellemzi, melyet május 20-án a Gerendás Péterrel adott közös koncerten élőben is élvezhetünk.

A koncert előtt, a nap folyamán Jeruzsálemhez kapcsolódó, változatos programokkal vár minden érdeklődőt az Izraeli Kulturális Intézet: ételkóstoló a jeruzsálemi piacon; „Jeruzsálem szótár” elsajátítása nyílt héber óra keretében; arts and craft workshop Jeruzsálem szimbólumairól; kerekasztal beszélgetés a Magyar Cionista Szövetség szervezésében az ’Ábrahámita vallások és Jeruzsálem’ címmel; filmmaraton és fotókiállítás Jeruzsálemről.

A koncertre az egész napos programok után kerül sor 19:30-tól 21:00-ig az Akvárium Klubban. A belépés ingyenes.

További információ:

Szunomár Anna

06-30-855-1914

marketing@israelculture.hu

 

You may also like...