Újra Fun Run!

Újra Fun Run!

Újra, immár második alkalommal számos fontos alapítvány gyűlt össze abból a célból, hogy egy nagyszabású közösségépítő jótékonysági eseményt megszervezzenek. Ez a Fun Run.

Az eseményt a Maccabi VAC Magyarország szervezi, és jelenleg az alábbi alapítványok részesei az idei futásnak: Bálint Ház, Beit Shalom, Izraeli Kulturális Intézet, Narancsliget Adományközpont/MAZS, Benjamin Óvoda, Az Élet Menete Alapítvány, Frankel , Mahatma Gandhi Emberi Jogi Egyesület, Hashomer Hatzair, Lauder Iskola, Mazsihisz Ifjúsági Szervezete, Scheiber Iskola, Szarvas, Az Ortodox Közösség, Maccabi VAC Hungary és a  Misko Alapítvány.

A Fun Run költségvetését a résztvevő alapítványok elosztották maguk között. Azzal, ha valaki egy alapítványt választ a regisztráció során, azt dönti el, hogy a befizetett nevezési díj 100%-a az adott alapítvány számláján kerül jóváírásra.

Kérjük, csatlakozz hozzánk a Fun Run alkalmából 2012. június 10-én, vasárnap a régi zsidó negyedben, és vegyél részt ezen a nagyszerű futóversenyen, illetve a vele egy időben megrendezésre kerülő Judafest fesztiválon. Az eseményen választható 1,5 és 10 km-s távok családoknak, gyerekeknek, időseknek is teljesíthetőek, a nevezéseddel pedig a válaszott alapítványnak segítesz.

Megígérhetjük, hogy nagyszerű napja lesz az egész családnak, ahol hasonló gondolkodású emberekkel találkozhatsz, akik szintén adakoznak a szükséget szenvedő alapítványoknak.

Kinek is szól a Fun Run?

A Fun Run célja, hogy egyesítse az egész közösséget, fiatalokat és időseket, komoly futókat és az utca emberét. Minden edzettségi szinten meg tudjátok találni a nektek való távot. Az 1 km táv biztosítja, hogy TÉNYLEG MINDENKI részt tud venni, akár babakocsit tolva is. Az 5 km-s táv egy kicsit nagyobb kihívás, de itt is lehet a futáson kívül gyalogolni, sétálni, kutyát sétáltatni. Természetesen a 10 km-t inkább azoknak ajánljuk, akik szoktak máskor is futni járni.

Akármi is legyen a motivációd, kérünk, gyere el, legyél a részese a Fun Runnak. A részvételi díj fejenként 1500 Ft, de ha többet is tudsz adományozni, annak nagyon örülünk. Van családi jegyünk is, ennek ára 4500 Ft két felnőttnek és két 16 éven aluli gyermeknek, tehát így egy fő ingyen vehet részt!

Szurkolókat is nagyon nagy szeretettel várunk, természetesen díjmentesen. Ezen kívül nagyon örülünk, ha munkáddal szeretnél hozzájárulni az esemény sikeréhez. Ha önkéntesnek szeretnél jelentkezni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot Szentiványi Zsófival, nagyon sok érdeks feladatra keresünk lelkes önkénteseket:szentivzsofi@gmail.com

A regsiztráció hamarosan indul online, illetve személyesen a Cafe Kishonban az Izraeli Kulturális Intézetben (Paulay Ede u. 1.) és a Fonte Pizzeriában (XI. Budaörsi út 153. www.fontepizzeria.hu).

Mi történik a regisztráció után?

Be kell majd fizetned a részvételi díjat átutalással vagy az irodánkban. Bővebb információk a honlapunkon megtalálhatóak.

Fogsz kapni egy visszaigazoló emailt, ami tartalmazza az általad választott alapítvány nevét.

Folyamatos tájékoztatást fogsz kapni a versenyről, és a helyszínen a regsiztrációs pultnál megkapod a csomagodat, melynek tartalma egy póló, térkép az útvonalról és egyéb infók.

Ha bármi kérdésed lenne, elérsz minket emailen:info@funrun.hu

(forrás:funrun.hu)

You may also like...