Sátoros Ünnep – Jewstock Monostorapátiban

Itt a nyár, ezerrel pörögnek a fesztiválok. Ebben az évben a Művészetek völgye kissebb fazonformáláson ment keresztül, így akik szerettünk volna egy soknapos, igazi, kőkemény programkavalkáddal összeállított zsidó fesztivált, szemünket most Monostorapátira vessük!

Ipari mennyiségű koncert, filmvetítések, workshopok, előadások. Nigun, Bob Cohen, Laroz Sounds System, Emunah, Tilos Dj’s, TÁP, Budapesti Zsidó Színház és még sokan-sokan mások. Mindez szinte pofátlanul olcsón! Részletek a FAQ-ból: A Sátoros Ünnep egy teljesen független kezdeményezésű civil fesztivál, amit a szervezők alapítványi segítségből, lelkesedésből, önkéntesen hoznak létre. A főszervező a Marom Budapest, ugyanakkor részt vesz a budapesti Sirály Független Kulturális Centrum majd minden tagja, a MoMe diákjai, a Boulvardésbrezsnyevgaléria. A munkánkat nagyban segíti Magyarország egyik legprogresszivebb online közössége a Judapest.org is. De részt vesz még a CEU, az MTA Kortárs Zsidó Kutatócsoportja, a Védegylet és még sokan mások.

Ezen a fesztiválon azt ünnepeljük, hogy milyen sokfélék is vagyunk, tartozzunk más-más valláshoz, nemzetiséghez, gondoljunk mást erről vagy arról..

A fesztivál programjáért kattints ide! Jewstock program letöltés

Napi jegy: 1000 HUF/ 5 EURO

Heti  jegy: 6000 HUF/ 25 EURO

Információ:

info@marom.hu

www.satorosunnep.info

 

 

You may also like...