Zsidó tudományok határok nélkül – JMPoint Akadémia internetes oktatási program

A zsidó tanulásnak évszázadok óta hagyományos formája, hogy a mester leült a tanítvánnyal és hosszan vitáztak. A 21. század új kihívásai azonban új utakra ösztökélnek mindenkit. A JMPoint Akadémia a legmagasabb színvonalon nyújt lehetőséget mindenki számára, aki szeretne komolyan foglalkozni a zsidó hagyományokkal, vallással, történelemmel és kultúrával.

A tárgyak attól válnak különlegessé, hogy a megszokott témákon túl olyan egzotikumokkal is megismertetnek, mint a zsidó zene, a ladino és jiddis nyelv, az izraeli régészet vagy a zsidó identitások. De a zsidó történelmet is olyan formában láthatjuk viszont, ahogyan azt iskolai történelemkönyvekből nem.

Amitől igazán kényelmessé válik a három éves tanulmány, hogy az Internet miatt gyakorlatilag bárhonnan végezhető és nyitott, így amíg képesnek érezzük magunkat, hogy új ismeretekkel gyarapodjunk, egészen nyugodtan lehet jelentkezni!

A képzés a felsőoktatási rendszert követi, így szeptembertől júniusig tart. Szeptember 30-ig lehet jelentkezni a képzésre a akademia.jmpoint.hu címen. Úgyhogy hajrá, a JMPoint Akadémia kapui még egy kicsit nyitva állnak!

Hely: akademia.jmpoint.hu

American Joint Distribution Committee Office for Hungary
Dutch Jewish Humanitarian Fund
L. A. Pincus Fund for Jewish Education in the Diaspora, Israel
MAZSIHISZ
MAZSÖK

You may also like...