Jewinform – Kulturális térhódítás Izraelben

A Zsidó Idegenforgalmi és Kulturális Központ (ZSIKK) nyílik Izraelben február közepén. A kirendeltséget Markovitz Judit vezeti, aki korábban a Magyar Turizmus Zrt. tel-avivi képviselője volt.

A Zsidó Idegenforgalmi és Kulturális Központ izraeli képviseletének feladata a budapesti zsidó negyed és egész Magyarország turisztikai látogatottságának erősítése és a Magyarország iránt érdeklődő izraeli turisták megfelelő tájékoztatása, melynek kapcsán weboldalt, negyedévenként megjelenő héber nyelvű kiadványt és hírlevelet kíván megjelentetni. A képviselet egyik kiemelt célkitűzése a Zsidó Nyári Fesztivál hatékony izraeli promóciója  és a két ország közötti kulturális együttműködés folyamatos fenntartása.
 
Mindezeket a feladatokat tavaly ősszel Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz – BZSH ügyvezető igazgatója már körvonalazta az izraeli sajtónak, a tel-avivi Magyar Nagykövetségen tartott sajtótájékoztatója alkalmával.
 
A képviselet e-mail címe: jewinform@gmail.com, weboldal címe: www.jewinform.co.il március elejétől üzemel, addig a közvetítő feladatokat a budapesti ZSIKK iroda látja el zsikk@aviv.hu e-mail címen.

You may also like...