Yehuda Berg Magyarországon!

A Kabbala és a szenvedés című új zsebkönyv szerzője, Yehuda Berg a Kabbala Központ Magyarország és az Alexandra Kiadó meghívására most először Budapestre látogat!

Idő 2011. május 19. · 18:00 – 21:00
Helyszín Alexandra Könyvesház, Andrássy út, Párizsi Nagyáruház Lotz terme
Készítette Kabbala Központ Magyarország – Kabbalah Centre Hungary

Regisztráció: a www.kabbalahungary.net oldalon!

Yehuda Berg a Nemzetközi Kabbala Központ egyik vezető tanára, számos híresség személyes spirituális mentora, és korunk egyik legkiemelkedőbb szerzője: nevéhez olyan bestsellerek fűződnek, mint a Kabbala ereje, az Isten 72 n…eve, vagy a Kabbala és a szex című sikerkönyvek. A Kabbala Központ alapítóinak, Rav és Karen Bergnek legidősebb fia ifjúkora óta azon munkálkodik, hogy a Kabbala tanait a Föld legeldugottabb sarkaira is eljuttassa, és a spirituális Fényt bárki számára elérhetővé tegye, hiszen – ahogy a Kabbala mondja – „Minden léleknek joga van a boldogsághoz, annak keresése pedig feladatunk, felelősségünk és kötelességünk.”

 

A szenvedés az ősi kabbalista bölcselet egyik központi fogalma. Yehuda Berg legújabb magyarul megjelent könyvéből megtudhatjuk, miként fordíthatjuk saját javunkra az élet lelki megpróbáltatásait. A Kabbala tanítása szerint valódi lényünk állandó harcban áll az önző énnek nevezett Ellenféllel. Ha megadjuk magunkat a kísértésnek, pillanatnyi örömhöz jutunk, ám ezért hosszan tartó szenvedéssel kell fizetnünk. A fájdalomtól való végleges megszabadulás érdekében a Kabbala az ellenállás módszerét és az önző én uralmának megdöntését ajánlja. A tartós boldogság érdekében tehát gyakran a pillanatnyi szenvedést kell választanunk annak érdekében, hogy hosszú távon végleg megszabadulhassunk a lelki fájdalomtól.

Ha ön is szeretne ott lenni az ingyenes bemutató beszélgetésen, kérdései vannak, vagy dedikáltatná a könyvét, kérjük jelezze megjelenési szándékát a linkre kattitva. A helyszínen megvásárolhatja a Kabbala Központ további könyvet, és a kabbalisták ősi eszközét, a vörös fonalat is, illetve kedvezményesen regisztrálhat a Kabbala Központ Magyarország tanfolyamaira.

Időpont: 2011. május 19. 18.00

Helyszín: Alexandra Könyvesház, Andrássy út, Párizsi Nagyáruház Lotz terme

„A bölcsességért meg kell szenvedni. Ha mindenáron igyekszünk elkerülni vagy elfojtani a fájdalmat, csak meghosszabbítjuk lelki szenvedésünket. Ha azonban a másik útra lépünk – a lélek útjára -, akkor pusztán önző énünkre várszenvedés. Lelkünknek pedig tiszta örömben és békében lesz része. Hiszen ezért vagyunk a földön.” Yehuda Berg

www.kabbalahungary.net

www.kabbalah.com

www.alexandra.hu

A Kabbala Központ non-profit szervezet. A helyszín és időpontváltoztatás jogát az Alexandra Kiadó és a Kabbala Központ fenntartja.

 

You may also like...