Vigyázz! Kész! Segíts! – FunRun Budapest 2011

Idén első alkalommal hagyományteremtő céllal rendezzük meg a FunRun Budapest elnevezésű futóversenyt, melynek időpontja 2011. június 5-e. A kellemes versenyre jelentkezve anyagilag támogatsz egy általad választott szervezetet!

A FunRun ötlete Nagy-Britanniából származik, ahol a helyi Maccabi már öt éve nagy sikerrel rendezi meg a futóversenyt és mára a közösség legnagyobb eseményévé vált. Erről bővebben a honlapjukon olvashatok: www.cummunityfunrun.org

A futóversenyen 1 km, 5 km és 10 km-es távokra lehet nevezni különböző kategóriákban. Bárki részt vehet egészen fiataloktól (akik a “babaversenyben” futhatnak), a tiniken, felnőtteken keresztül a családokon át, a nagyszülőkig és a babakocsival futó kismamákig. Futhattok akár csapatosan, vagy kutyát sétáltatva is. A Judafest rendezvényéhez csatlakozunk, ami ugyanazon a napon, azonos helyszínen kerül megrendezésre, így a résztvevők a futóverseny mellett egy családi napon tölthetik el az idejüket, ami szintén minden korosztálynak kínál érdekes programokat.

Információk és jelentkezés:
michal@maccabieurope.com (angol, héber), szilvias@jafi.org (angol, magyar)

Támogass minket!

You may also like...