Sándor György válogatott rögtönzései

Borzalmasan tehetségtelen! Iszonyatos kultúrbotrány! Szörnyűűűűűűűű! Visszataszító!!!! – mondta Sándor György magáról. Pedig olyanokat talál ki, amiket csak Karinthy Frigyes találhatna ki, ha ma élne, egy mai Hadik-kávéházban. Kabaréhittérítő, a hitetlenség korának nevettetője, tréfa-misszionárius, viccvátesz, mókanomádoló, röhögtető prédikátor.

VÁLOGATOTT RÖGTÖNZÉSEIM – ez a címe Sándor György Kossuth-díjas előadóművész estjének a Kamaraszínházi esték sorozat harmadik előadásaként. A Karinthy-gyűrűt és Príma díjat is kapott „humoralista” váratlan asszociációkkal, sajátos „szófacsarásokkal” új tartalmat ad a kifejezéseknek, a magyar humor egyik legfurább, legérdekesebb figurája immár évtizedek óta.

Kamaraszínházi esték III.
2011. május 28. 19.00

Helyszín: Honvéd Kulturális Központ, 1143 Budapest, Stefánia út 34-36.

Honvéd belépő: 1600 Ft
Vendég belépő: 2000 Ft

Egyben biztosak lehetünk, hogy műfaji határok közé nem szorítható, rendhagyó estében lesz részünk! A tavalyi teltházas válogatott rögtönzések után idén folytatódik a humorista? előadóművész? filozófus? … egyszerűen csak Sándor György sorozata. „Sokan emlékeznek még a 80-as évekbeli műsorszámokra, például amikor egy BURDA-kötésmintával mászkált fel s alá a budapesti utcán, mondván hogy eltévedt, és minden jóhiszemű járókelőtől segítséget kért, hogy eligazodjon. (…) Miközben látjuk, halljuk, évezzük páratlanul gazdag szófüzéreit, kommentárjait, néha már vesébe hatolóan „fájdalmas” poénjait, olybá tűnik, mintha ez az ember valami különös titkot hordozna. Mintha beavatott lenne, tudna valamit, amit rajta kívül senki más.” (Pécsi Napilap)

You may also like...