Viccesnek találod?

Egy kéz és egy hatalmas Like gombEgy kis nevetéssel dobták fel az unalmas várakozást. A hatalmas hirdetőtáblán Facebook felhasználók vicces üzeneteit olvashatták az arra járók. Aki a legtöbb mosolyt kapta, az nyert.

Izrael a látványos Facebook eszközök kifejlesztője, náluk a valóság egyre gyakrabban keveredik a digitális világgal. Ezúttal a pályaudvarakon várakozókat célozták meg az „arcukra mosolyt csaló” gépezettel.  Az innovatív és kissé szokatlan digitális óriásplakát, amely a ‘Smile Station’ névre hallgat a Prigat gyömölcslé gyártó vállalat rajongói számát hivatott növelni. A felhasználók valós időben tudtak üzenetet küldeni a digitális táblán különböző vasútállomásokra annak reményében, hogy megnevettetik vele az utasokat. Az elhaladó emberek a gépen megnyomták a hatalmas lájk gombot, amely egy videót közvetít róla miközben olvassa a facebookos üzenetet. Akinek az üzenete a legtöbb kacagást kiváltotta, az nyereményhez jutott.
Több mint 10 ezer üzenetet küldtek a képernyőre, miközben sokezer utas nyomta meg a méretes lájk gombot. A szerkezetet a Publicis Israel és az e-dologic fejlesztette ki.

Open with a smile

 

 Forrás: socialtimes.hu

 

 

You may also like...