Az édes kis Sarah Silverman

Hónapok óta élvezhetjük mi is Sarah Silverman hétköznapi kalandjait a Comedy Centralon. Kicsit nehéz eldönteni, hogy most akkor ez jó, avagy sem, de mindenképpen durva.

Aki nem ismerné, Sarah egy átlagos amerikai lány, akinek férfiakat megszégyenítő altájhangjai mellett csak a hangja édesebb, mikor a hároméveseket megszégyenítő témázásba kezd a legszalonképtelenebb dolgokról.

Az egyenként cirka 20 perces műsorok kb. annyi kikapcsolódással kecsegtetnek, mint a Family Guy vagy a South Park, csak éppen élőszereplősen. A szereplők elég sokszínűek. Sarah abszolút félreszocializált lány, aztán ott van a tesója, Laura, aki a valóságban is az. A meleg szomszédok közül az egyik túlkompenzálja a biszexualitását, de a női testekre a pasija arcát vágja. Na és persze megjelenik néha az Örökkévaló is, akit egy legyintéssel szoktak elintézni: ” Ah, Men”..

A Comedy Central saját gyártású műsora a harmadik évaddal rugdos, persze meghódította Amerikát és itthon is nagy sikernek örvend, ami nem feltétlenül tudható be az ipari mennyiségű zsidózásnak, ami a sorozatban hallható.

Az etnikai friccsek és a tabuk szigorú megerőszakolása mellett azért még mindig a wc-vicceké a főszerep.

You may also like...