Amy Winehouse botrányos koncertje után félbeszakadt a turné

Kifütyülték európai koncertkörútjának első helyszínén Belgrádban Amy Winehouse énekesnőt, aki a kudarcba fulladt fellépés után lemondta turnéjának isztambuli és athéni állomását. Reméljük ez nem fordul majd elő az idei Sziget Fesztiválon, ahol ő lesz az egyik legnagyobb fellépő!

A szerb sajtó a botrányos és a katasztrofális jelzőkkel illette a rovott múltú énekesnő szombat esti fellépését, amelyre 20 ezres hallgatóság volt kíváncsi a szerb fővárosban.

Amy Winehouse egy órás késéssel lépett színpadra, majd nagy nehezen „átmotyogta” magát számain. Többször kiment a koncertről, ilyenkor a zenekar játszott helyette.

 

A hallgatóság nem tűrte jól az énekesnő szeszélyes viselkedését, kifütyülte és kipfujolta őt.

A botrányt követően az énekesnő képviselője bejelentette, Winehouse lemondta hétfői isztambuli és szerdai athéni koncertjét.

„Úgy érzi, ez a helyes” – fogalmazott tömören a szóvivő, hozzáfűzve hogy az énekesnő hazatér Angliába, mert egyetértett menedzsereivel abban, hogy nem tudja legjobb formáját nyújtani.

Winehouse nemrég egy hetet töltött el Londonban elterelésen. A többszörös Grammy-díjas énekesnőről az utóbbi években csak kábítószer-függősége és kihágásai miatt lehetett hallani.

stop.hu

You may also like...